Page: Previous  1, 2, 3

ricoshay
Status: Curious
Joined: 18 Jul 2014
Posts: 9
Reply Quote
here's the output:
:: Code ::

[r**t@bigpingu01 ~]# inxi --version
inxi 2.1.28-08-b1 (2014-08-07)
[r**t@bigpingu01 ~]# inxi -Nx
Network:   Card-1: Mellanox MT26428 [ConnectX VPI PCIe 2.0 5GT/s - IB QDR / 10GigE]
           driver: mlx4_core v: 1.1 bus-ID: 02:00.0
           Card-2: Intel 82576 Gigabit Network Connection driver: igb v: 4.0.1-k port: ec00 bus-ID: 05:00.0
           Card-3: Intel 82576 Gigabit Network Connection driver: igb v: 4.0.1-k port: e880 bus-ID: 05:00.1
           Card-4: Xsigo Systems Virtual NIC Device driver: Xsigo-Virtual-NIC bus-ID: 64:01.0
           Card-5: Xsigo Systems Virtual NIC Device driver: Xsigo-Virtual-NIC bus-ID: 64:01.1
[r**t@bigpingu01 ~]# inxi -ixxxIz
Network:   Card-1: Mellanox MT26428 [ConnectX VPI PCIe 2.0 5GT/s - IB QDR / 10GigE]
           driver: mlx4_core v: 1.1 bus-ID: 02:00.0 chip-ID: 15b3:673c
           IF: ib0 state: up speed: N/A duplex: N/A mac: <filter>
           Card-2: Mellanox MT26428 [ConnectX VPI PCIe 2.0 5GT/s - IB QDR / 10GigE]
           driver: mlx4_core v: 1.1 bus-ID: 02:00.0 chip-ID: 15b3:673c
           IF: ib1 state: down mac: <filter>
           Card-3: Intel 82576 Gigabit Network Connection
           driver: igb v: 4.0.1-k port: ec00 bus-ID: 05:00.0 chip-ID: 8086:10e7
           IF: eth0 state: up speed: 1000 Mbps duplex: full mac: <filter>
           Card-4: Intel 82576 Gigabit Network Connection
           driver: igb v: 4.0.1-k port: e880 bus-ID: 05:00.1 chip-ID: 8086:10e7
           IF: eth1 state: down mac: <filter>
           Card-5: Xsigo Systems Virtual NIC Device driver: Xsigo-Virtual-NIC bus-ID: 64:01.0 chip-ID: 199d:8209
           IF: N/A state: N/A speed: N/A duplex: N/A mac: N/A
           Card-6: Xsigo Systems Virtual NIC Device driver: Xsigo-Virtual-NIC bus-ID: 64:01.1 chip-ID: 199d:8209
           IF: N/A state: N/A speed: N/A duplex: N/A mac: N/A
           WAN IP: <filter> IF: bond0 ip: N/A ip-v6: N/A
           IF: ib0 ip: <filter> ip-v6: <filter> IF: ib1 ip: N/A ip-v6: N/A IF: eth0 ip: N/A ip-v6: <filter>
           IF: eth1 ip: N/A ip-v6: N/A IF: pvnic0 ip: <filter> ip-v6: <filter>
           IF: vnic0 ip: <filter> ip-v6: <filter> IF: eth0.228@eth0 ip: <filter> ip-v6: <filter>
Info:      Processes: 427 Uptime: 1 day Memory: 722.6/32099.3MB
           Init: Upstart v: 0.6.5 runlevel: 3 default: 3 Gcc sys: 4.4.7
           Client: Shell (bash 4.1.21 running in tty 0) inxi: 2.1.28-8-b1
[r**t@bigpingu01 ~]#

Back to top
techAdmin
Status: Site Admin
Joined: 26 Sep 2003
Posts: 3787
Location: East Coast, West Coast? I know it's one of them.
Reply Quote
Ok, all the output is correct now, no glitches that I can see.

I'm going to call this one done, and put it to 2.1.29 stable.

Thanks for your help on this.
Back to top
techAdmin
Status: Site Admin
Joined: 26 Sep 2003
Posts: 3787
Location: East Coast, West Coast? I know it's one of them.
Reply Quote
This is now in stable: inxi -U

I did some more cleanup and small changes, so there is a possibility that something glitched, particularly in usb networking devices.

2.1.29 is the new version.
Back to top
ricoshay
Status: Curious
Joined: 18 Jul 2014
Posts: 9
Reply Quote
no problem. thank you! I first ran: inxi -U

:: Code ::
[r**t@bigpingu01 ~]# inxi --version
inxi 2.1.90-00 (2014-08-11)
[root@bigpingu01 ~]# inxi -Nx
Network:   Card-1: Mellanox MT26428 [ConnectX VPI PCIe 2.0 5GT/s - IB QDR / 10GigE]
           driver: mlx4_core v: 1.1 bus-ID: 02:00.0
           Card-2: Intel 82576 Gigabit Network Connection driver: igb v: 4.0.1-k port: ec00 bus-ID: 05:00.0
           Card-3: Intel 82576 Gigabit Network Connection driver: igb v: 4.0.1-k port: e880 bus-ID: 05:00.1
           Card-4: Xsigo Systems Virtual NIC Device driver: Xsigo-Virtual-NIC bus-ID: 64:01.0
           Card-5: Xsigo Systems Virtual NIC Device driver: Xsigo-Virtual-NIC bus-ID: 64:01.1
[r**t@bigpingu01 ~]# inxi -ixxxIz
Network:   Card-1: Mellanox MT26428 [ConnectX VPI PCIe 2.0 5GT/s - IB QDR / 10GigE]
           driver: mlx4_core v: 1.1 bus-ID: 02:00.0 chip-ID: 15b3:673c
           IF: ib0 state: up speed: N/A duplex: N/A mac: <filter>
           Card-2: Mellanox MT26428 [ConnectX VPI PCIe 2.0 5GT/s - IB QDR / 10GigE]
           driver: mlx4_core v: 1.1 bus-ID: 02:00.0 chip-ID: 15b3:673c
           IF: ib1 state: down mac: <filter>
           Card-3: Intel 82576 Gigabit Network Connection
           driver: igb v: 4.0.1-k port: ec00 bus-ID: 05:00.0 chip-ID: 8086:10e7
           IF: eth0 state: up speed: 1000 Mbps duplex: full mac: <filter>
           Card-4: Intel 82576 Gigabit Network Connection
           driver: igb v: 4.0.1-k port: e880 bus-ID: 05:00.1 chip-ID: 8086:10e7
           IF: eth1 state: down mac: <filter>
           Card-5: Xsigo Systems Virtual NIC Device driver: Xsigo-Virtual-NIC bus-ID: 64:01.0 chip-ID: 199d:8209
           IF: N/A state: N/A speed: N/A duplex: N/A mac: N/A
           Card-6: Xsigo Systems Virtual NIC Device driver: Xsigo-Virtual-NIC bus-ID: 64:01.1 chip-ID: 199d:8209
           IF: N/A state: N/A speed: N/A duplex: N/A mac: N/A
           WAN IP: <filter> IF: bond0 ip: N/A ip-v6: N/A
           IF: ib0 ip: <filter> ip-v6: <filter> IF: ib1 ip: N/A ip-v6: N/A IF: eth0 ip: N/A ip-v6: <filter>
           IF: eth1 ip: N/A ip-v6: N/A IF: pvnic0 ip: <filter> ip-v6: <filter>
           IF: vnic0 ip: <filter> ip-v6: <filter> IF: eth0.228@eth0 ip: <filter> ip-v6: <filter>
Info:      Processes: 427 Uptime: 5 days Memory: 735.1/32099.3MB
           Init: Upstart v: 0.6.5 runlevel: 3 default: 3 Gcc sys: 4.4.7
           Client: Shell (bash 4.1.21 running in tty 0) inxi: 2.1.90
[r**t@bigpingu01 ~]#

Back to top
techAdmin
Status: Site Admin
Joined: 26 Sep 2003
Posts: 3787
Location: East Coast, West Coast? I know it's one of them.
Reply Quote
it all looks good to me, strange, unusual, but all the issues you showed inxi having look like they are fixed, thank you.
Back to top
Display posts from previous:   
Page: Previous  1, 2, 3
All times are GMT - 8 Hours